Projectes TIC i elaboració de continguts digitals

Des d’iServeis apostem per les tecnologies de la informació i comunicació (TIC) com a instruments indispensables a l’hora de promocionar un municipi.

En aquests darrers anys hem portat a terme la realització de diferents projectes TIC i d’elaboració de continguts digitals.
ELABORACIÓ DE CONTINGUTS DIGITALS
En aquest àmbit s’han fet diversos projectes que engloben diversos vessants de la comunicació. Des de pàgines web turístiques i institucionals a gestió de xarxes socials municipals. A banda, hem treballat en el disseny i creació intel·lectual del projecte Garrotxa Cultour: innovació en rutes per a la interpretació del patrimoni del Consell Comarcal de la Garrotxa. Es tracta d’un gran projecte cofinançat per fons europeus a través del programa FEDER i el Pla de Foment Turístic de Catalunya. iServeis ha elaborat el contingut de la descripció de les 15 rutes temàtiques en les quals s’estructura el projecte, el dels prop de 250 elements d’interès del conjunt de la comarca i també els dels elements multimèdia, com àudios, vídeos o jocs.
PROJECTES TIC DE PROMOCIÓ TURÍSTICA
Fonamentalment han estat projectes a l’entorn d’un web turístic promocional que recull i aporta al visitant o potencial visitant la principal informació del municipi (punts d’interès, rutes en format track) i la vincula amb els principals establiments del municipi (restaurants, comerç, allotjament…etc.) amb la finalitat de promoure’ls econòmicament.
La informació es presenta en format audiovisual, amb vídeos dels principals elements turístics, fotos, textos i tracks. El web està dissenyat per ser accessible des de dispositius mòbils (Smartphones, tablets) de manera que el visitant pot tenir informació mòbil, síncrona i georeferenciada sobre cada element de la web, ja sigui un punt d’interès o un restaurant. És per aquest motiu que adaptem tots els continguts digitals a aquestes necessitats.
Aquests projectes es reforcen en determinats casos, amb aplicacions basades en la realitat augmentada i també amb la instal·lació de punts d’informació tàctils.

Projectes realitzats:

Sant Julià de Vilatorta

La Cellera de Ter

Bagà:

Avinyó:

Vallgorguina:

Carme:

La Granada

Sant Cugat de Sesgarrigues

Projectes en execució

  • Actualització i ampliació del portal web i creació de tríptics de difusió turística i de rutes del Pla del Penedès
  • Pàgina web de difusió turística de Puigdàlber