Tancada la convocatòria de projectes FEDER i PECT 2014-2020 amb èxit de participació

El passat 15 de juny va finalitzar el termini de sol·licituds per a la convocatòria del tram local de FEDER, promoguda des de del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge. Aquesta convocatòria dels eixos 4 i 6, ha anat dirigida a ajuntaments de més de 20.000 habitants, consells comarcals i diputacions.

Una vegada més, des d’ iServeis hem donat suport a la tramitació d’aquestes subvencions, arribant a gestionar un total de 15 sol·licituds dins d’aquesta convocatòria del FEDER, que són:

 • Ajuntament de Premià de Mar
 • Ajuntament de Sant Pere de Ribes
 • Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda
 • Consell Comarcal del Bages
 • Consell Comarcal del Garraf
 • Ajuntament de Sitges
 • Consell General d’Aran
 • Consell Comarcal de l’Alt Camp
 • Consell Comarcal de l’Alt Penedès
 • Consell Comarcal del Vallès Oriental
 • Consell Comarcal de Ribera d’Ebre
 • Ajuntament de Palamós
 • Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
 • Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts

En tot aquests casos, des d’iServeis hem dut a terme tan la memòria de la sol·licitud com el control de l’agenda i del projecte en general, la preparació de models i documentació administrativa addicional, l’acompanyament i assessorament en la presa de decisions al llarg de tot el procés, l’entrada de dades a l’aplicació SIFECAT 1420 i per últim, també hem donat resposta als requeriments que s’han anat produint.

En aquests moments, els projectes presentats s’estan valorant entre el Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge i el Departament d’Economia. La resolució definitiva es produirà com a molt tard el gener del 2017, si bé el novembre del 2016 segurament ja es farà pública una pre-resolució.

Des d’iServeis volem agrair la confiança que any rere any els ajuntaments, i també molt especialment l’Associació Catalana de Municipis, mostren amb la nostra empresa.

 

 

 

Comments are closed.