iServeis dóna suport integral a una vintena d’ajuntaments per al FEDER 2007-2013 dels eixos 2, 4 i Viure al Poble

iServeis ha donat suport integral a diversos municipis per a executar diferents projectes de FEDER 2007-2013 dels eixos 2, 4 i Viure al Poble. El suport ha anat des de l’assessorament als càrrecs electes i tècnics sobre l’execució dels projectes, a la generació de documentació juridicoadministrativa, com els plecs de clàusules administratives o els expedients de modificacions del pressupost, fins al control de la despesa i la certificació a l’aplicació SIFECAT. Els projectes d’aquest període de Feder han finalitzat tots amb data màxima del 31 de desembre del 2015.

Entre els municipis que han rebut el suport d’iServeis hi ha: Agullana (Alt Empordà), La Pera (Baix Empordà), Sant Aniol de Finestres (Garrotxa), La Cellera de Ter (La Selva), Talamanca (Bages), Vallgorguina (Vallès Oriental), Carme (Anoia), Castellolí (Anoia), Puigdàlber (Alt Penedès), El Pla del Penedès (Alt Penedès), La Granada (Alt Penedès), Avinyonet del Penedès (Alt Penedès), Figuerola del Camp (Alt Camp), Bossòst (Vall d’Aran), Oliana (Alt Urgell), Vinebre (Ribera d’Ebre), La Torre de l’Espanyol (Ribera d’Ebre), Arnes (Terra Alta), Casserres (Berguedà), Sant Feliu Sasserra (Bages).

La suma de tots els projectes suposa un muntant d’inversió aproximat d’uns 12 milions d’euros, que impliquen una subvenció de Feder de la meitat del seu import.

 

Comments are closed.