A punt de publicar-se la convocatòria del tram local de FEDER 2014-2020 – eixos 4, 6 i PECT

Previsiblement durant aquest febrer o, a tot estirar, a principis de març es publicarà la convocatòria del tram local de FEDER promoguda des del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge. Com en les altres convocatòries, iServeis prestarà el suport en la sol·licitud i posterior execució dels projectes a aquells municipis que ho demanin. Entre el 2011 i el 2012 iServeis va tramitar directament o indirectament uns 26 projectes, 18 dels quals van ser seleccionats.

Aquesta nova convocatòria dels eixos 4 i 6 del tram local va dirigida a ajuntaments de més de 20.000 habitants, consells comarcals i diputacions. Per la seva banda els PECT (Projectes d’Especialització i Competitivitat Territorial) són projectes basats en innovació i recerca que estan compostos de diversos socis: ens locals, centres de recerca i universitats, empreses i institucions sense ànim de lucre. Els projectes, però, sempre han d’estar liderats per algun ens local que compleixi les mateixes condicions que els eixos 4 i 6.

Anirem publicant més informació durant els pròxims dies.

 

Comments are closed.