iServeis porta a terme el projecte de Garrotxa Cultour

 

iServeis ha portat a terme el disseny i creació intel·lectual del projecte Garrotxa Cultour: innovació en rutes per a la interpretació del patrimoni del Consell Comarcal de la Garrotxa. Es tracta d’un gran projecte cofinançat per fons europeus a través del programa FEDER i el Pla de Foment Turístic de Catalunya.
Amb aquesta premissa, iServeis ha elaborat el contingut de la descripció de les 15 rutes temàtiques en les quals s’estructura el projecte, que permetran els visitants conèixer el valor patrimonial de tota la comarca a través de diferent s eixos. Això implica la creació de textos informatius per a cada una de les rutes, una descripció enfocada als infants i la creació d’informació complementària d’interès per als visitants. També suposa l’elaboració del contingut de 21 cartelleres per a cada un dels municipis de la comarca i de la senyalització de 100 elements patrimonials. D’altra banda, el projecte inclou la creació d’una aplicació mòbil, anomenada l’APP de les 15 rutes, que conté uns de 250 elements d’interès del conjunt de la comarca i 15 elements multimèdia, un per cada ruta, que podran ser àudios, vídeos, jocs o visualitzacions de realitat augmentada. iServeis s’ha encarregat també d’elaborar el contingut de tots aquests elements. 

 

 

 

Comments are closed.