iServeis elabora els projectes TIC de 10 municipis

IServeis ha portat a terme l’elaboració de projectes TIC i elaboració de continguts digitals dels ajuntaments de Sant Julià de Vilatorta, La Cellera de Ter, Bagà, Avinyó, Vallgorguina i Carme.

Fonamentalment han estat projectes entorn d’un web de promoció turística que recull i aporta la principal informació del municipi amb la finalitat de promoure’l econòmicament. La informació dels municipis i els seus principals elements d’interès es complementa amb altres formats de contingut com audiovisuals, vídeos, fotografies o rutes.

El web està dissenyat per ser accessible des de dispositius mòbils (Smartphones, tablets) de manera que el visitant pot tenir informació mòbil, síncrona i georeferenciada sobre cada element del web.

Alguns dels projectes, com per exemple el de Sant Julià de Vilatorta, es reforcen amb aplicacions basades en la realitat augmentada.

 

PROJECTES EN EXECUCIÓ

En aquests moments iServeis està portant a terme altres projectes de la mateixa índole en els municipis de Sant Cugat Sesgarrigues, La Granada, Puigdàlber i el Pla del Penedès. En tots aquests casos s’està elaborant el contingut digital del portal web de promoció turística, que també es completarà amb altres formats de contingut com audiovisuals, vídeos, fotografies, etc. La majoria de projectes també inclouen l’edició de díptics o tríptics informatius, l’elaboració d’audioguies o la creació de capes de realitat augmentada i codis QR per complementar i afavorir la promoció turística d’aquests territoris.

 

Comments are closed.