iServeis posa en marxa el projecte TIC de promoció turística de la Cellera de Ter

iServeis ha posat en marxa el projecte TIC de promoció turística de la Cellera de Ter inclòs dins de l’ajut europeu “Viure al Poble Més”. Fonamentalment ha estat un projecte a l’entorn d’una web promocional que té com  finalitat oferir al visitant la principal informació turística del municipi (punts d’interès, rutes,etc) i vincular-la amb els establiments municipals (restaurants,comerços,etc) per tal de potenciar econòmicament el municipi.

La informació que es pot trobar dins la web presenta un format audiovisual, amb vídeos explicatius dels elements més importants del territori, així com també de fotos, textos o tracks per realitzar qualsevol ruta de l’entorn. La web està pensada per ser accessible des de qualsevol dispositiu mòbil de manera que el visitant pugui gaudir de la informació de forma síncrona i georeferenciada sobre cada element de la web.

Aquí la teniu:

http://turismelacellera.com/

 

 

 

Comments are closed.