Inauguració del projecte TIC de promoció turística de Bagà

El passat dia 5 d’octubre es va inaugurar el projecte de difusió turística de Bagà inclòs en el programa europeu “Feder-eix 4″. Aquest projecte TIC gira l’entorn d’una web promocional que té l’objectiu de recollir i aportar al visitant o potencial visitant la principal informació turística del municipi (punts d’interès, rutes en format track) i vincular-la amb els principals establiments del municipi (restaurants, comerç, allotjament…etc.) amb la finalitat de promoure’ls econòmicament.

Per tal d’afavorir i facilitar l’accés a tota la informació que emmagatzema la web, així com també  per senyalitzar de manera virtual i física els diferents punts d’interès, s’ha utilitzat les tecnologies de realitat augmentada i de codis QR.

Finalment, s’ha instal·lat un punt d’informació Multimèdia (PIM) al nou punt d’informació turístic al centre de la vila. Està equipat amb una pantalla tàctil interactiva mitjançant la qual , d’una banda, els usuaris (tant visitants com residents) poden consultar tota la informació addicional que necessitin sobre diversos aspectes turístics. De l’altra, permet mantenir a l’usuari informat durant les 24 hores del dia, 365 dies a l’any, d’una forma actualitzada, dinàmica i multilingüe.

http://turismebaga.com

 

 

 

 

Comments are closed.